aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

Vsak prispeva kolikor lahko!

Spoštovani starši!

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana že več let organizira celodnevno počitniško varstvo za osnovnošolce v času poletnih počitnic. Vsako leto je več staršev, ki v tem času nimajo zagotovljenega primernega celodnevnega varstva za svoje otroke. 

Naše društvo lahko krije stroške za organizacijo celodnevnega varstva v Sežani za omejeno število dni. Potrebe staršev po počitniškem varstvu rastejo, posledično pa naraščajo tudi stroški programa varstva. S povečanjem tednov varstva bi presegli finančne zmožnosti društva, zato lahko program terminsko podaljšamo le s pomočjo donatorskih sredstev.

Če boste starši v času poletnih počitnic v bodoče v Sežani potrebovali počitniško varstvo za svoje otroke, moramo strniti moči, zato vas prosimo, da nam po svojih močeh pomagate zbirati potrebna sredstva za povečanje števila tednov varstva.

Dobrodošla je prav vsaka donacija, več kot bomo zbrali, več dni varstva za otroke bomo zagotovili. 

Prosimo vas, da za donatorstvo za omenjeno dejavnost zaprosite tudi v podjetjih in pri svojih delodajalcih.

Enako velja tudi za starše ostalih občin Krasa in Brkinov, Občino Divača, Občino Komen in Občino Hrpelje-Kozina. Z zagotovitvijo zadostnih donatorskih sredstev bomo lahko tudi v ostalih občinah organizirali celodnevno počitniško varstvo z raznovrstnim prostočasnim programom.

Sredstva za počitniško varstvo zbiramo celo leto na TRR našega društva št. 03179-10002015  z navedbo sklicne številke: 76054


 Prošnja za donatorstvo za več tednov celodnevnega počitniškega varstvaMedobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -