NOVICE

34. NACIONALNI OTROŠKI PARLAMENT

34. NACIONALNI OTROŠKI PARLAMENT

8. aprila 2024 je v Državnem zboru RS zasedal 34. nacionalni otroški parlament, kjer je 115 mladih parlamentarcev iz vse Slovenije razpravljalo o ključni temi duševnega zdravja otrok in mladih.

GRJMO U R’BUTO!

GRJMO U R’BUTO!

Vljudno vas vabimo, da se skupaj z ptrpki pridružite čistilni akciji “GRJMO U R’BUTO”, v soboto, 20.aprila od 9. do 12. ure.

Na dveh poteh bomo čistili smeti, ki se zaradi malomarnosti znajdejo tam, kjer nimajo česa iskati.

MEDOBČINSKI OTROŠKI PARLAMENT

MEDOBČINSKI OTROŠKI PARLAMENT

V petek 22. marca 2024 smo na OŠ Srečka Kosovela Sežana organizirali medobčinski otroški parlament kraško brkinske regije.  Na tem pomembnem zasedanju je sodelovalo 10 učencev naše šole ter predstavniki osnovne šole iz Hrpelj, Divače, Dutovelj in Komna.

Zeleni nahrbtnik

Zeleni nahrbtnik

Letošnja tema Zelenega nahrbtnika je iz naravoslovja – zbiranje in reciklaža starega papirja. Vse otroke in krajane vabimo, da star papir odlagate v kontejnerje v skate parku v Sežani. Izkupiček sredstev od zbranega papirja društvo namenja za pomoč otrokom in družinam v stiski.

LETOVANJE V KRANJSKO GORO

LETOVANJE V KRANJSKO GORO

Roditeljski sestanek za letovanje v KRANSJKO GORO za predšolske otroke, ki so rojeni 2017 in 2018 in letos vstopajo v prvi razred.

NEPOPOLNI STARŠI IN NOVOLETNE ZAOBLJUBE

NEPOPOLNI STARŠI IN NOVOLETNE ZAOBLJUBE

Živimo v obdobju in družbi, ki od nas že od malih nog pričakuje veliko, sooblikuje nas okolje, ki s svojimi normami, nenapisanimi pravili in zašiljenimi merili stremi k popolnosti, k perfekcionizmu. Uspeh, kariera, materialne dobrine, potrošništvo, ki jih največkrat sploh ne potrebujemo, in storilnostno naravnani vsakdan, nas iz dneva v dan potiskajo v stres, hkrati pa nam ne zagotavljajo osvojitev zastavljenih ciljev.

HLADILNIK TOPLEGA SRCA

HLADILNIK TOPLEGA SRCA

Dobrodelna akcija za družine, ki nas potrebujejo.

HVALA, DA NAM POMAGATE DELATI DOBRA DELA.

PRAZNIČNO RAJANJE Z MDPM SEŽANA

PRAZNIČNO RAJANJE Z MDPM SEŽANA

Tudi letos nas bo obiskal DEDEK MRAZ in nam polepšal praznično rajanje v decembru.

Program je pester zato vabljeni k ogledu.

Vsi dogodki so brezplačni.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.