NOVICE

Zeleni nahrbtnik

Zeleni nahrbtnik

Letošnja tema Zelenega nahrbtnika je iz naravoslovja – zbiranje in reciklaža starega papirja. Vse otroke in krajane vabimo, da star papir odlagate v kontejnerje v skate parku v Sežani. Izkupiček sredstev od zbranega papirja društvo namenja za pomoč otrokom in družinam v stiski.

LETOVANJE V KRANJSKO GORO

LETOVANJE V KRANJSKO GORO

Roditeljski sestanek za letovanje v KRANSJKO GORO za predšolske otroke, ki so rojeni 2017 in 2018 in letos vstopajo v prvi razred.

NEPOPOLNI STARŠI IN NOVOLETNE ZAOBLJUBE

NEPOPOLNI STARŠI IN NOVOLETNE ZAOBLJUBE

Živimo v obdobju in družbi, ki od nas že od malih nog pričakuje veliko, sooblikuje nas okolje, ki s svojimi normami, nenapisanimi pravili in zašiljenimi merili stremi k popolnosti, k perfekcionizmu. Uspeh, kariera, materialne dobrine, potrošništvo, ki jih največkrat sploh ne potrebujemo, in storilnostno naravnani vsakdan, nas iz dneva v dan potiskajo v stres, hkrati pa nam ne zagotavljajo osvojitev zastavljenih ciljev.

HLADILNIK TOPLEGA SRCA

HLADILNIK TOPLEGA SRCA

Dobrodelna akcija za družine, ki nas potrebujejo.

HVALA, DA NAM POMAGATE DELATI DOBRA DELA.

PRAZNIČNO RAJANJE Z MDPM SEŽANA

PRAZNIČNO RAJANJE Z MDPM SEŽANA

Tudi letos nas bo obiskal DEDEK MRAZ in nam polepšal praznično rajanje v decembru.

Program je pester zato vabljeni k ogledu.

Vsi dogodki so brezplačni.

PRVI ŠOLSKI DAN

PRVI ŠOLSKI DAN

Pred vrati je 1. šolski dan in veliko naših otrok bo prvič prestopilo šolski prag, prav tako pa se v neznano vsako leto podajo vsi šolarji, ki vstopajo v višje razrede. V ta namen smo vam pripravili povzetek pogovora z Markom Juhantom (specialnim pedagogom za motnje vedenja in osebnosti ter avtorjem množice uspešnic o vzgoji), z nasveti o začetku šolskega leta.

Hura, počitnice!

Hura, počitnice!

Dragi pedagoški delavci, vsi, ki z otroki delate in vam je mar zanje! Poletje je že v polnem teku. Želim vam mirno, ravno prav toplo in predvsem veselo poletje ter da bi si nabrali obilico moči za naslednje šolsko leto. Naši prostočasni programi v izvedbi...

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.