NOVICE

Zveza prijateljev mladine Slovenije praznuje!

Zveza prijateljev mladine Slovenije praznuje!

Ob praznovanju 70 let delovanja Zveze prijateljev mladine Slovenije, vabimo vse otroke Krasa in Brkinov na brezplačno gledališko predstavo Maček Muri išče korniko.

HLADILNIK TOPLIH SRC 2022

HLADILNIK TOPLIH SRC 2022

V sodelovanju z Radiem Capris, Zvezo prijateljev mladine Slovenije in lokalnimi društvi prijateljev mladine Obalno Kraške regije bomo tudi letos od 1. 12. 2022 do 31. 12.2022 v Eurospinovih trgovinah zbirali hrano za otroke in družine z manj priložnostmi.

Hvala za smeh, plesna doživetja in donacije!

Hvala za smeh, plesna doživetja in donacije!

V petek, 9. septembra 2022, so člani Društva ljubiteljev baletne umetnosti Divača v parku pri Ljudski univerzi Sežana organizirali Dobrodelni otroški plesni festival »S PLESOM DO SMEHA« z namenom zbiranja donatorskih sredstev za otroke iz socialno šibkejših družin...

DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE NA DEBELEM RTIČU

DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE NA DEBELEM RTIČU

🐟 DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE 🐟 Zaradi velikega povpraševanja za poletna letovanja (Fiesa in Pacug sta že zasedena), smo uspeli pridobiti še 20 prostih postelj za LETOVANJE V OTROŠKEM LETOVIŠČU DEBELI RTIČ, od 5. 7. do 12. 7. 2022. Letovanje je namenjeno vsem...

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.