NOVICE

Podprimo Slovenijo z nasmehom

Podprimo Slovenijo z nasmehom

Z akcijo Podprimo Slovenijo z nasmehom se želimo zahvaliti vsem, ki v teh težkih časih skrbijo za nas in predano opravljajo svoje delo.

#ostanidoma kratkočasnice

#ostanidoma kratkočasnice

Dragi otroci in starši,
pri MDPMju smo se odločili, da vam z različnimi zabavnimi, kreativnimi in uporabnimi ustvarjalnicami pomagamo polepšati ter krajšati čas, ki ga morate zaradi trenutnih razmer preživeti doma.

Uživajte pri ustvarjanju!

POZIV PROSTOVOLJCEM

POZIV PROSTOVOLJCEM

Spoštovani, pri MDPMju potrebujemo vašo pomoč!

Postanite prostovoljci in pomagajte družinam, ki si v teh težkih trenutkih, ne morejo zagotoviti varstva za svoje otroke na domu.

PUSTOVANJE 2020 – ODPOVEDANO

PUSTOVANJE 2020 – ODPOVEDANO

Žal vam moramo sporočiti, da zaradi povečanega števila respiratornih obolenj ter viroz, letošnje pustovanje ODPADE. Organizatorji menimo, da je zdravje otrok na prvem mestu.

Letovanje v Kranjski Gori 2020

Letovanje v Kranjski Gori 2020

Tudi v letošnjem letu bomo člani Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana in Vrtec Sežana organizirali predšolsko letovanje v štiridnevnih izmenah v Kranjski Gori za “male šolarje” Krasa in Brkinov, ki letos vstopajo v osnovno šolo.

Juhuhu! MDPM-jev veseli december je tu!

Juhuhu! MDPM-jev veseli december je tu!

December je pri Medobčinskemu društvu prijateljev mladine Sežana vsako leto poln prazničnih avantur. In tudi letos bo tako. Nam je dedek Mraz že razkril datume in kraje, kjer bo obiskal vse pridne otroke. Mi ga že nestrpno pričakujemo!

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Partizanska cesta 18
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.