NOVICE

PRVI ŠOLSKI DAN

PRVI ŠOLSKI DAN

Pred vrati je 1. šolski dan in veliko naših otrok bo prvič prestopilo šolski prag, prav tako pa se v neznano vsako leto podajo vsi šolarji, ki vstopajo v višje razrede. V ta namen smo vam pripravili povzetek pogovora z Markom Juhantom (specialnim pedagogom za motnje vedenja in osebnosti ter avtorjem množice uspešnic o vzgoji), z nasveti o začetku šolskega leta.

Hura, počitnice!

Hura, počitnice!

Dragi pedagoški delavci, vsi, ki z otroki delate in vam je mar zanje! Poletje je že v polnem teku. Želim vam mirno, ravno prav toplo in predvsem veselo poletje ter da bi si nabrali obilico moči za naslednje šolsko leto. Naši prostočasni programi v izvedbi...

Zveza prijateljev mladine Slovenije praznuje!

Zveza prijateljev mladine Slovenije praznuje!

Ob praznovanju 70 let delovanja Zveze prijateljev mladine Slovenije, vabimo vse otroke Krasa in Brkinov na brezplačno gledališko predstavo Maček Muri išče korniko.

HLADILNIK TOPLIH SRC 2022

HLADILNIK TOPLIH SRC 2022

V sodelovanju z Radiem Capris, Zvezo prijateljev mladine Slovenije in lokalnimi društvi prijateljev mladine Obalno Kraške regije bomo tudi letos od 1. 12. 2022 do 31. 12.2022 v Eurospinovih trgovinah zbirali hrano za otroke in družine z manj priložnostmi.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.