Zveza prijateljev mladine Slovenije v letošnjem letu praznuje 70 let delovanja, na kar smo zelo ponosni. Zelo pa nas veseli, da si ta častitljivi jubilej delimo tudi mi (MDPM Sežana) s še drugimi društvi in zvezami po vsej Sloveniji. Tako bodo v letu 2023 z nami slavili še DPM Koper, DPM Koroške, DPM Mojca Novo Mesto, DPM Murska Sobota, DPM Postojna Pivka, DPM Trbovlje, MDPM Ajdovščina, MDPM za Goriško, MZPM Ljubljana, MZPM Velenje, ZDPM Jesenice, ZPM Krško in ZPM Maribor.

Naše darilo otrokom ob tem skupnem prazniku je brezplačen ogled gledališke predstave Maček Muri išče kroniko v izvedbi Družinskega gledališča Kolenc, ki bo obiskalo vsa mesta, v katerih naše članice praznujejo 70 let.

Vabimo torej vse otroke Krasa in Brkinov na gledališko predstavo Maček Muri išče kroniko, ki bo 15. 02. 2023 ob 17h v Kulturnem domu Hrpelje.

Veseli smo, da bo gledališka karavana potovala po vsej Sloveniji in v počastitev našega rojstnega dne nasmejala mnogo, mnogo otrok.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.