Tudi letos je Občina Sežana pripravila projekt »Občina Sežana v cvetju 2018«. V septembru so na zaključnem dogodku podelili priznanja najboljšim. V sklopu projekta je potekalo podeljevanje priznanj tudi najuspešnejšim ponudnikom na Kraški vinski cesti na območju Občine Sežana za najlepše urejeno okolico in izgled domačij.

 

Za vzorno urejanje domačije si je prvo nagrado prislužila Domačija Lisjak iz Dutovelj.

Nagrajenci so poleg priznanj prejeli tudi denarne nagrade in nosilec prvega mesta, gospod Boris Lisjak, je denarno nagrado v višini 200 € namenil v dobrodelne namene za potrebe delovanja Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana. Sredstva bo društvo porabilo za vključevanje otrok v  prostočasne dejavnosti v organizaciji društva.

 

Gospodu Borisu Lisjaku in vsem družinskim članom Domačije Lisjak čestitamo za prejeto priznanje, želimo še veliko osebnih in delovnih uspehov in se iskreno zahvaljujemo za prejeto donacijo.

 

V imenu otrok in članov Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana,

Ana Pangos

 

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.