V imenu MDPM Sežana iskrene čestitke Konzorciju kraških pridelovalcev terana za prejeto nagrado občine Sežana za leto 2015

 

Tako kot vi z veliko zbranostjo, natančnostjo in z zvestobo tradiciji skrbno negujete to edinstveno kraško posebnost, teran, se tudi na našem društvu trudimo biti čim bolj učinkoviti, s posluhom za potrebe otrok in jim nuditi čim bolj kvalitetne prostočasne programe, ki so jim v pomoč in v korist.

 

V 60 letih, odkar društvo deluje, se lahko pohvalimo s številnimi programi, od katerih se vsi najraje spomnimo letovanj, ta so tradicinalna: vsako leto 300 – 350 otrok letuje v Kranjski Gori, osnovnošolci v Pacugu in srednješolci v Poreču.

Izvajalci in prostovoljci so izjemno dragoceni, nekoč otroci, danes vzgojitelji.

 

Otrokom skozi programe nudimo priložnosti, da se preizkušajo, razvijajo, spoznavajo in krepijo svoje talente, se učijo novih vsebin in se vsestransko krepijo za vstop v dobo odraslosti in skrbimo, da mlada leta preživijo s čim manj turbolencami.

 

Naše delo pa ne bi bilo izvedljivo brez nesebične podpore in finančne pomoči vas, donatorjev, posameznikov, podjetij, institucij in občin Krasa in Brkinov.

 

V imenu otrok, ki bodo tudi s pomočjo te donacije, naslednje leto lahko letovali in v imenu vseh članov MDPM Sežana, se iskreno zahvaljujem za prejeto donacijo.

 

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.