V času jesenskih počitnic se vaši otroci lahko družijo z nami!

 

Pridružite se nam lahko: 

V soboto, 27. 10. 2018, od 9. do 11. ure – brezplačne ustvarjalne delavnice in druženjeza otroke v Gasilskem domu v Povirju. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

Delavnico pripravljamo v sodelovanju z Gasilskim društvom Povir. 

 

V ponedeljek, 29. 10. 2018, od 9. do 13. ure  – brezplačno druženje in ustvarjanje v Sežani. Sprehodili se bomo v naravo, nabirali storže in kostanj in iz nabranega izdelali živalice in lampijončke. Pripravili bomo zabavo za noč čarovnic in igro »REŠI SE PAJKOVE MREŽE«.

 

V sredo, 31. 10. 2018, od 10. do 12. ure – brezplačne ustvarjalne delavnice in druženjeza otroke v Stari šoli v Divači. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

 

V sredo, 31. 10. 2018, od 16. do 18. ure – brezplačne ustvarjalne delavnice in druženjeza otroke v Vaškem domu v Naklem. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

 

Delavnic se lahko udeležite tudi starši. Predšolski otroci lahko pridejo le v spremstvu staršev.

 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na delavnice prijavite na naš elektronski naslov drustvo.prijateljev@siol.net (zadošča ime in priimek otroka in kraj delavnic). 

Če se bo otrok delavnice udeležil sam, vas prosimo, da na prizorišču delavnic vzgojiteljem zaupate vašo telefonsko številko.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.