Pred nekaj leti se je mlada družina priselila na Kras, da bi omogočila učinkovitejše zdravljenje hčerki, ki je bolehala za težko in zahrbtno boleznijo, ki jo je po dolgotrajnem zdravljenju premagala, a ji je pustila trajne posledice. Invalidna deklica in njen mlajši brat sta najstnika in uspešna šolarja. Družina živi urejeno življenje, oče je skrben, ima zaposlitev. Žal se jim je decembra zgodila še ena nesreča, veliko prezgodnja smrt mamice. Oče je ostal sam z otrokoma. 

Za večino gospodinjskih stvari poskrbi sam ob pomoči obeh otrok. Ker pa živijo v manjšem stanovanju, bi nujno potrebovali sušilni stroj. Tudi pralni stroj je že dotrajan, tako da bi bili veseli obeh – pralnega in sušilnega stroja. Stroji so lahko tudi že uporabljeni, pogoj je le, da delujejo.

Lahko pa jim pomagate tudi preko donacije finančnih sredstev na TRR račun MDPM številka – SI 56 0317 9100 0002015 in sklic 7605, odprt pri SKB Banki.
Za več informacij se lahko obrnete na naš tel. 05 7341486 oz. 040900088 ali po elektronski pošti: drustvo.prijateljev@siol.net

Vsem, ki lahko pomagate, bo družina in mi iskreno hvaležni. 

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.