Vsak prispeva kolikor lahko!

 

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana že več let organizira celodnevno počitniško varstvo za osnovnošolce v času poletnih počitnic. Vsako leto je več staršev, ki v tem času nimajo zagotovljenega primernega celodnevnega varstva za svoje otroke. 

Naše društvo lahko krije stroške za organizacijo celodnevnega varstva v Sežani za omejeno število dni. Potrebe staršev po počitniškem varstvu rastejo, posledično pa naraščajo tudi stroški programa varstva. S povečanjem tednov varstva bi presegli finančne zmožnosti društva, zato lahko program terminsko podaljšamo le s pomočjo donatorskih sredstev.

Če boste starši v času poletnih počitnic v bodoče v Sežani potrebovali počitniško varstvo za svoje otroke, moramo strniti moči, zato vas prosimo, da nam po svojih močeh pomagate zbirati potrebna sredstva za povečanje števila tednov varstva.

Dobrodošla je prav vsaka donacija, več kot bomo zbrali, več dni varstva za otroke bomo zagotovili. 

Prosimo vas, da za donatorstvo za omenjeno dejavnost zaprosite tudi v podjetjih in pri svojih delodajalcih.

Enako velja tudi za starše ostalih občin Krasa in Brkinov, Občino Divača, Občino Komen in Občino Hrpelje-Kozina. Z zagotovitvijo zadostnih donatorskih sredstev bomo lahko tudi v ostalih občinah organizirali celodnevno počitniško varstvo z raznovrstnim prostočasnim programom.

Sredstva za počitniško varstvo zbiramo celo leto na TRR našega društva št. 03179-10002015  z navedbo sklicne številke: 76054

Hvala, ker pomagate!

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.