Vsak prispeva kolikor lahko!

 

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana že več let organizira letovanja na morju za male šolarje, osnovnošolce in srednješolce občin Krasa in Brkinov. 

Nekateri otroci zaradi pomanjkanja finančnih sredstev v družini svoje počitnice preživljajo doma, včasih brez ustreznega varstva odraslih, na ulici, prepuščeni sami sebi.

Člani društva si prizadevamo, da bi bilo čim manj takih otrok in mladostnikov, ki zaradi finančne stiske staršev, ne morejo na morje z vrstniki. 

Z vašo pomočjo jim lahko omogočimo teden brezskrbnih počitniških vragolij in jim nudimo možnost, da razvijajo svoja zanimanja, odkrivajo svoje talente, se sprostijo in zabavajo v dobri družbi vrstnikov in pod varnim okriljem mentorjev. Spoznali bodo nove prijatelje, se morda naučili plavati in verjamemo, da jim bo letovanje ostalo v trajnem in lepem spominu. 

Vsi otroci si zaslužijo brezskrbne počitnice, smeh in srečo!

V času poletnih počitnic 2018 bodo otroci letovali:

– mali šolarji in osnovnošolci do 10 leta starosti v Seči pri Portorožu v juliju 2018

– otroci in mladostniki od 11 leta do polnoletnosti v Piranu v juliju 2018

– mali šolarji in osnovnošolci do 10 leta starosti v Piranu v avgustu 2018

 

Prosimo vas, da za otroke iz socialno šibkejših družin namenite donacijo po svojih močeh in tako pomagate peljati na morje čim več otrok s Krasa in Brkinov.

Dobrodošla je prav vsaka donacija, več kot bomo zbrali, večjemu številu otrok bomo lahko omogočili brezplačno letovanje. 

Otroci vam bodo hvaležni za vsak vaš prispevek!

Sredstva za letovanje na morju zbiramo celo leto na TRR našega društva št. 03179-10002015  z navedbo sklicne številke: 76052

HVALA!

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.