Vse otroke od 6. do 10. leta starosti vabimo na aktivne počitnice in celodnevno varstvo, ki bo organizirano v Občinah Sežana, Divača, Komen in Hrpelje-Kozina. Termini so objavljeni po krajih spodaj.

Čakajo vas športne aktivnosti, družabne igre, ustvarjalni kotički in izleti v naravo. Poskrbeli bomo za topel obrok dnevno. Izleti na kopanje bodo organizirani ob zadostnem številu prijav in na osnovi dodatnega prispevka. (prijavnico za kopanje bodo prejeli otroci, vključeni v programu). 

SEŽANA

Varstvo bo potekalo na sedežu medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana (Bazoviška cesta 11) ter na Ljudski univerzi Sežana (Bazoviška cesta 9). 

TERMINI:

  • Od 28. 6. do 2. 7.
  • Od 5. 7. do 9. 7.
  • Od 12. 7. do 16. 7.

PRIJAVNICA Sežana

Izjavo s preprečevanjem širjenja COVIDa

DIVAČA 

Varstvo bo potekalo v prostorih Glasbenega doma Divača (stara šola).

TERMINI:

  • Od 2. 8. do 6. 8.
  • Od 9. 8. do 13. 8.

PRIJAVNICA Divača

Izjavo s preprečevanjem širjenja COVIDa

KOMEN

Varstvo bo potekalo v OŠ Antona Šibelja-Stjenka Komen.

TERMINI:

  • Od 9. 8. do 13. 8.
  • Od 16. 8. do 20. 8.

PRIJAVNICA Komen

Izjavo s preprečevanjem širjenja COVIDa

HRPELJE-KOZINA

Varstvo bo potekalo v vaškem domu Hrpelje.

TERMINI:

  • Od 5. 7. do 9. 7.
  • Od 12. 7. do 16. 7.

PRIJAVNICA Hrpelje-Kozina

Izjavo s preprečevanjem širjenja COVIDa

Varstvo bo potekalo vsak delovnik od 6.45h do 15.30h.

Otroka lahko prijavite za cel teden v označenih terminih, prijave po dnevih niso mogoče.

Starši otrok s stalnim bivališčem v občinah Sežana, Divača, Komen in Hrpelje-Kozina krijejo stroške v višini 40 € tedensko na otroka. (Starši otrok s stalnim bivališčem izven omenjenih občin krijejo stroške na otroka tedensko v višini 70 € tedensko na otroka). Plačilo prispevka je potrebno poravnati pred pričetkom programa za vsak posamezen teden.

Za prijavo izpolnite prijavnico, zdravstvene podatke in izjavo s preprečevanjem širjenja corona virusa. Vprašalnik in izjavo v zvezi s preprečevanjem širjenja corona virusa je potrebno oddati prvi dan ob prihodu otroka v varstvo. 
Prijave sprejemamo najkasneje do 15. 7. 2021, na naslov: Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana, Bazoviška cesta 11, 6210 Sežana ali na naš elektronski naslov: drustvo.prijateljev@siol.net

V primeru, da se bo v posameznem terminu prijavilo manj od 10 otrok, bomo program v tem terminu odpovedali. Po zaključku vpisa vas bomo obvestili o terminih, v katerih bo program organiziran.

Starši otrok s stalnim bivališčem v občinah Krasa in Brkinov lahko svojega otroka vpišete v celodnevno varstvo tudi v ostalih krajih in terminih izvedbe programa.

 

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.