Spoštovani starši!

Na osnovi prijave vašega otroka v program Celodnevnega počitniškega varstva, vas obveščamo, da se program prične v ponedeljek, 29.6.2020 v Osnovni šoli Srečka Kosovela Sežana, vhod na razredni stopnji.

 

Otroci naj pridejo primerno oblečeni in obuti glede na vreme:

  • športne hlače, majica, sandali, kapa s senčnikom, telovadni copati, nogavice, majica z dolgimi rokavi.
  • manjša blazina za sedenje na travi in plastična vrečka. Doma naj se vsakodnevno zaščitijo proti klopom. ( Prosimo starše, da otroke redno vsak večer pregledujete.)
  • vetrovka ali dežni plašč
  • plastenko ali čutarico za pijačo, označena z vodoodpornim flomastrom (pokrovček in plastenka)
  • kopalke, brisačo in kremo za sončenje za potrebe vodnih iger

S seboj lahko prinesejo zajtrk ali kakšen priboljšek, ki je nepokvarljiv in ga lahko hranimo izven hladilnika. (jabolko, piškoti…), serviete ali papirnate brisače.

Ko bo otrok popil vso pijačo od doma, bo imel na voljo pitno vodo iz vodovoda.

Prosimo vas, da otroke pripeljete med 6:45 in najkasneje do 8:30.

Prosimo vas, da ste točni tudi popoldne in po otroke prihajate najkasneje do 15:30.

 

ZAGOTOVLJEN BO TOPEL OBROK. Odjava kosil bo mogoča v primeru bolezni s pravočasno odjavo.

 

V kolikor IZLETI NA KOPANJE v Izolo ne bodo predstavljali prevelikega tveganja za okužbo s COVID 19, bomo izlete izvedli predvidoma 1 x tedensko, a samo za otroke, ki so vključeni v tistem tednu v program celodnevnega varstva:

Otrok potrebuje: dvoje kopalk, brisačo, kapo s senčnikom in kremo za sončenje. Neplavalci ali pogojni plavalci naj imajo s seboj rokavčke.

Otroci zajtrkujejo doma, s seboj naj vzamejo pijačo in nepokvarljivo hrano (jabolko, piškote…).  Za topel obrok bo na voljo pizza. Dietna prehrana ta dan ne bo mogoča, zato naj imajo otroci s predpisanimi dietami vso hrano na dan izleta na kopanje s seboj. Vrednostni predmeti, maske in plavutke niso zaželene. Za varnost na izletu bodo skrbeli spremljevalci in vaditelji plavanja.

Prijavnico za izlete na kopanje sprejemamo najkasneje do ponedeljka v tekočem tednu varstva po pošti, osebno ali po elektronski pošti. Prispevek za izlet, ki znaša 8 € na otroka, oddajo starši prvi dan tekočega tedna, ko so otroci v varstvu.

 

Na dan izleta bo organizirano tudi celodnevno počitniško varstvo v Sežani.

Program aktivnosti in utrinke iz varstva si boste lahko ogledovali na facebook straneh našega društva: www.mdpm.si

 

V prilogi vam pošiljamo plačilni nalog za poravnavo prispevka  programa Celodnevnega varstva.

Prispevek za tedensko varstvo je potrebno poravnati v naprej. Prosimo vas, da prispevek poravnate pred začetkom tedna, ki ste ga obkrožili na prijavnici in potrdilo o plačilu prinesete, ko boste otroka prvič v tednu  pripeljali v varstvo.

 

Za vsa vprašanja, smo vam vedno na voljo. Hvala za zaupanje in lep pozdrav,

 

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.