Otroci in mladostniki od 5 do 18 leta starosti, ki imate zdravstvene težave oz. ki imate v medicinski dokumentaciji zapise o bolezni ali hospitalizaciji (dva ali več zapisov v času preteklega razpisa – od 1.3.2019 do danes) in v tem obdobju še niste koristili zdravstvenega regresa ZZZS za koriščenje na zdravstvenem letovanju v organizaciji Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana, vas vabimo, da se prijavite na letovanje v Domu Triglavska roža v Trenti. Letovanje bo potekalo od 26.10. do 31.10. 2020 (v času jesenkih počitnic).  

Letovanje pa je namjenjeno tudi samoplačnikom oz. otrokom brez zdravstvenih težav

Za prijavo je potrebno izpolniti prijavnico, izjavo o Covidu 19 in priložiti zdravniško potrdilo. Otroci brez zdravstvenih težav pa ne potrebujete zdravniškega potrdila.

Za vse informacije o programu smo vam na voljo na telefon: 05 7341486 ali elektronski naslov: drustvo.prijateljev@siol.net

Prijavnice in ostale obrazce vam lahko posredujemo po pošti ali na elektronski naslov.

Prijavnico in ostale obrazce vam lahko posredujemo tudi po pošti ali na elektronski naslov.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.