Dobrodelna akcija za družine, ki nas potrebujejo.

V sodelovanju z Radiem Capris, Zvezo prijateljev mladine Slovenije in lokalnimi društvi prijateljev mladine Obalno-Kraške regije bomo tudi letos od 1. 12. 2023 do 31. 12.2023 v Eurospinovih trgovinah v Slovenski Istri in občinah Krasa in Brkinov, v Sežani, Kozini in Ilirski Bistrici, zbirali hrano za otroke in družine, ki potrebujejo našo pomoč.

V skladu z navodili kompetentnih socialnih služb bomo storili vse, kar je v naši moči, da bomo najšibkejšim družinam naše regije polepšali praznične dni. Z vsakim vašim prispevkom in materialno pomočjo bo njihov vsakdan lažji.

Kaj sprejema »Hladilnik toplega srca« ?

Nepokvarljive dobrine: prehrambene izdelke z daljšim rokom trajanja: (testenine, riž, olje, sladkor, žitarice za zajtrk ipd.), priboljške za praznične dni (čokolade, piškoti, marmelada, čokoladni namaz…), izdelke za osebno nego in higieno (šampone, gele za tuširanje, zobno pasto, zobne ščetke, milo) in čistila.

Rabljenih igrač in oblačil v tej akciji ne sprejemamo, saj je naša želja, da vsaj v prazničnem decembru otrokom podarimo lepa, nova in čista darila – pretežno v obliki dobrin.

Lahko pa nam pomagate tudi s finančnimi prispevki, ki jih nakažete na:

  • TRR: Delavski hranilnici d.d. št. SI56 6100 0000 3512 232, SKLIC: 00 07-245005, NASLOV: Zveza ZPMS, Dimičeva 9, Ljubljana, KODA NAMENA: CHAR, NAMEN NAKAZILA: HLADILNIK TOPLEGA SRCA
  • Prek SMSa na 1919 s ključno besedo OBALA5 (in darovali boste 5,00€) ali OBALA10 (in darovali boste 10,00) in sicer pri operaterjih Telekom, Telemach, A1 in T2.

HVALA, DA NAM POMAGATE DELATI DOBRA DELA.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.