Vljudno vas vabimo, da se skupaj z otroki pridružite čistilni akciji »GRJMO U R´BUTO«, v soboto, 20. aprila, od 9. do 12. ure.

Na dveh poteh bomo očistili smeti, ki se zaradi malomarnosti znajdejo tam, kjer nimajo česa iskati.

Poljubno se lahko odločite, kje boste zavihali rokave:

  1. Skupina pohodnikov, ki se bo sprehajala po Kosovelovi poti, se bo ob 9. uri zbrala na parkirišču pri pokopališču in jo bo vodila Sonja Pleterski.
  2. Skupina pohodnikov, ki se bo sprehajala po makadamski poti proti Bazovici, se bo ob 9. uri zbrala pri Zavodu za gasilno in reševalno službo Sežana, Bazoviška cesta 13 (pod lipo) in jo bo vodila Ana Pangos.

Zaradi lažje organizacije akcije prosimo vse zainteresirane, da nam udeležbo sporočite na elektronski naslov: drustvo.prijateljev@siol.net (navedite število odraslih oseb in otrok in v kateri skupini boste sodelovali).

S seboj prinesite rokavice. Za plastične vreče bo poskrbljeno. Ne pozabite na zaščito pred klopi ter hrano in pijačo iz nahrbtnika.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.