Podjetje Vinakras z.o.o. Sežana je 10.11.2017 v Sežani organiziralo martinovanje s koncertom ansambla Modrijani. Poleg veselega druženja za vse generacije, plesa, glasbenih užitkov in spektakla glasbenikov je bil večer posvečen tudi dobrodelnosti in pomoči mladim.

Vinakras z.o.o. Sežana je namreč del izkupička od prodanih vstopnic namenilo Medobčinskemu društvu prijateljev mladine Sežana za letovanje otrok in mladostnikov. Bon v višini 2.500 € je iz rok direktorja, g. Marijana Colje, prevzela sekretarka društva, ga. Ana Pangos.

Finančne pomoči za letovanje na slovenski obali bodo v naslednjem letu deležni otroci z zdravstvenimi in socialnimi težavami iz občin Sežana, Komen, Divača, Hrpelje-Kozina, Vipava in Miren-Kostanjevica.

Veseli nas, da je skrb za dobrobit otrok naš skupni cilj, zato se člani društva MDPM Sežana zadrugi Vinakras z.o.o. Sežana za darovano pomoč in izkazano podporo prisrčno zahvaljujemo. 

Za veselo vzdušje se zahvaljujemo tudi članom ansambla Modrijani in obiskovalcem, ki so s svojo prisotnostjo izkazali svojo dobrosrčnost in pripomogli k zbiranju sredstev za cenejše letovanje otrok, kar dokazuje, da s skupnimi močmi zmoremo več.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili del tega večera!

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.