Dragi otroci, obveščamo vas, da je župan Občine Komen, g. mag. Erik Modic, pisal dedku Mrazu in mu povedal, da ste bili letos zelo pridni in ga prosil naj vam prinese darila. Dobri mož mu je odpisal, da on to že ve in da vam letos poleg daril pod domačo jelko pripravlja še presenečenje.

Preko prejete povezave si boste na spletu lahko ogledali gledališko predstavo gledališča Smejčki z naslovom »Zoom, boom in praznični šum«. Pozdravila vas bosta še dedek Mraz in župan Občine Komen.

  • Starši predšolskih otrok naj pišejo na naslov drustvo.prijateljev@siol.net, kjer za vas hranijo povezavo, preko katere boste lahko dostopali do predstave. Obvezno nam v elektronskem sporočilu napišite občino kraja bivanja.
  • Osnovnošolci do 5. razreda pa bodo povezavo za predstavo prejeli preko šolskega programa e-asistent.

Dostop do predstave je omejen in bo  možen le v času od 24.12.2020 do 3.1.2021. Ta predstava je namenjena ogledu le otrokom iz Občine Komen. Brez dovoljenja je prepovedano javno objavljanje posnetka oz. delov posnetka v medijih kot je internet (spletne strani, družbena omrežja itd.) in druga komunikacijska sredstva.

Želimo vam,

da bi vas v novem letu glas srca

še naprej vodil pri iskanju tistega,

kar se z besedami ne da povedati.

Želimo vam,

da bi imeli srečo vedno s seboj,

da bi jo lahko podarili tudi tistim,

ki jo potrebujejo.

 

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana, vam želi vesele praznike in srečno 2021.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.