NOVICE

DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE NA DEBELEM RTIČU

DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE NA DEBELEM RTIČU

🐟 DODATNI TERMIN ZA LETOVANJE 🐟 Zaradi velikega povpraševanja za poletna letovanja (Fiesa in Pacug sta že zasedena), smo uspeli pridobiti še 20 prostih postelj za LETOVANJE V OTROŠKEM LETOVIŠČU DEBELI RTIČ, od 5. 7. do 12. 7. 2022. Letovanje je namenjeno vsem...

ZELENI NAHRBTNIK

ZELENI NAHRBTNIK

Člani Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana si prizadevamo otroke že v rosnih letih ozaveščati o pomembnosti varstva in zaščite narave, o pomembnosti zdravega načina življenja in jih spodbujamo k razvijanju kritičnega mišljenja do okoljske problematike.

Letovanje v Kranjski gori 2022 (prijavnica) – vse kapacitete zasedene

Letovanje v Kranjski gori 2022 (prijavnica) – vse kapacitete zasedene

Starše otrok, rojene leta 2016 in 2015, vabimo na roditeljski sestanek v zvezi s predšolskim letovanjem v Kranjski Gori, ki bo v ponedeljek, 17.1. 2022, ob 17:30 v vtrcu Lehte Sežana. Na koncu strani, dobite tudi prijavnico za letovanje.

Radi bi vam sporočili, da so vse kapacitete za letošnje letovanje v Kranjski gori že ZASEDENE!

HLADILNIK TOPLIH SRC

HLADILNIK TOPLIH SRC

Radio Capris je 1. decembra odprl vrata Hladilnika toplega srca, največje dobrodelne akcije v regiji, ki je letos še šesta zapored. Akciji so se letos pridružili v petih društvih prijateljev mladine.

POMOČ MIHI HLADU

POMOČ MIHI HLADU

V imenu Miha Hlada in njegove družine, za katerega na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Sežana zbiramo finančno pomoč, se vsem donatorjem, fizičnim osebam in podjetjem iskreno zahvaljujemo za darovanje doslej zbranih sredstev.

Pomoč Maši

Pomoč Maši

Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da smo s skupnimi močmi in v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije za deklico na dan 5.10.2021, ko se donatorska akcija zaključuje, zbrali 5.485 €.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.