aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

V času jesenskih počitnic se vaši otroci lahko družijo z nami!

 

Pridružite se nam lahko:

 

V soboto, 27. 10. 2018, od 9. do 11. ure - brezplačne ustvarjalne delavnice in druženje za otroke v Gasilskem domu v Povirju. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

 Delavnico pripravljamo v sodelovanju z Gasilskim društvom Povir. 

 

V ponedeljek, 29. 10. 2018, od 9. do 13. ure  - brezplačno druženje in ustvarjanje v Sežani. Sprehodili se bomo v naravo, nabirali storže in kostanj in iz nabranega izdelali živalice in lampijončke. Pripravili bomo zabavo za noč čarovnic in igro »REŠI SE PAJKOVE MREŽE«.

 

V sredo, 31. 10. 2018, od 10. do 12. ure - brezplačne ustvarjalne delavnice in druženje za otroke v Stari šoli v Divači. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

 

V sredo, 31. 10. 2018, od 16. do 18. ure - brezplačne ustvarjalne delavnice in druženje za otroke v Vaškem domu v Naklem. Rezali bomo buče, si poslikali obraze in se zabavali. S seboj naj otroci prinesejo nož in bučo.

 

Delavnic se lahko udeležite tudi starši. Predšolski otroci lahko pridejo le v spremstvu staršev.

 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na delavnice prijavite na naš elektronski naslov: drustvo.prijateljev@siol.net (zadošča ime in priimek otroka in kraj delavnic). 

Če se bo otrok delavnice udeležil sam, vas prosimo, da na prizorišču delavnic vzgojiteljem zaupate vašo telefonsko številko.

 


 Ustvarjalne delavnice v času jesenskih počitnicMedobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -