aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

Dragi starši!

 

V torek, 26. 6. 2018 začenjamo s prvim terminom programa Aktivne počitnice in brezplačnega varstva.

Prvi termin, ki se prične v torek, 26. 6. 2018 se bo izvajal v Sežani v prostorih stare telovadnice pri Ljudski univerzi v Sežani, na Bazoviški cesti 9, vhod z igrišča (skate park).

  

Otroci naj pridejo primerno oblečeni in obuti glede na vreme: 

- Športne hlače, majica, sandale, kapa s senčnikom. V nahrbtniku pa naj bodo še telovadni copati, nogavice, majica z dolgimi rokavi. Stara oblačila so bolj udobna in zagotovo se bodo umazala, zato nova prihranite za novo šolsko leto. 

- Dvoje kopalk, brisačo in kremo za sončenje. Neplavalci lahko imajo s seboj rokavčke, če želijo. Maske in plavutke niso zaželene. Za varnost v bazenu bodo skrbeli spremljevalci in vaditelji plavanja.

- Zaščito proti soncu in klopom. Embalaže zavijte v vrečke in otroke prosite, naj se jih ne dotikajo, uporabili jih bodo spremljevalci po potrebi.

- Vetrovka ali dežni plašč.

- Plastenko ali čutarico za pijačo. 

 

S seboj lahko prinesejo zajtrk ali kakšen priboljšek, ki je nepokvarljiv in ga lahko hranimo izven hladilnika (jabolko, piškoti …). Ko bo otrok popil vso pijačo od doma, jim bodo spremljevalke dotočile vodo ali malinovec s pitno vodo iz vodovoda. 

Prosimo vas, da otroke pripeljete med 6:45  in najkasneje do 8:45, da lahko pravočasno naročimo točno število kosil in poskrbimo za potek dejavnosti. Od te ure dalje običajno nismo v telovadnici.

Prosimo vas, da ste točni tudi popoldne in po otroke prihajate najkasneje do 15:30.


Prispevke za tedensko varstvo je potrebno poravnati v naprej. Prosimo vas, da prispevek poravnate pred začetkom tedna, ki ste ga obkrožili na prijavnici in potrdilo o plačilu prinesete v ponedeljek, ko boste otroka prvič pripeljali v varstvo.

 

Program aktivnosti in utrinke iz varstva bomo sproti objavljali na facebook strani društva. KLIK KLIK

 

Za vsa vprašanja, smo vam vedno na voljo. Hvala za zaupanje in lep pozdrav,

 

Ana Pangos,                                                                            Sonja Pleterski,

sekretarka MDPM Sežana                                                      predsednica MDPM Sežana

 

 

Swiss Patek Philippe Replica Cheap Patek Philippe Replica www.mrcgp.co.uk


 Obvestilo pred pričetkom Aktivnih počitnic 2018Medobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -