aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

Bivanje v skupini vrstnikov in v spremstvu izkušenega kadra ponuja otroku priložnost za osebnostno rast in krepitev lastne sampodobe, spoznavanje samega sebe in preizkušanje svojega lastnega potenciala v drugem okolju.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana tudi letos v juniju organizira 5 dnevna letovanja v Kranjski Gori za predšolske otroke, ki so rojeni leta 2011 in 2012. Letovanja bodo izvedena v 4 izmenah. 

Program letovanja bo zajemal:

  • spoznavanje znamenitosti Kranjske Gore in njene okolice,
  • vožnjo s kočijo,
  • avtobusni izlet pod severno steno Triglava in v Planico,
  • izlet v Kekčevo deželo,
  • igre ob vodi pri jezeru Jasna in ob reki Pišnici.

Prispevek za letovanje je 185€.

Prispevek vključuje stroške penziona, prevoza, delo spremljevalcev, organizacijo, materialne stroške. Prispevek je preračunan na 40 otrok v izmeni. V kolikor se bo število otrok spremenilo, bo spremenjen tudi prispevek. Glede na povišanje ali zmanjšanje stroškov se razlika poračuna.

Prispevek lahko poravnate v 5 obrokih v primeru prijave v januarju, v 4 obrokih za prijave v februarju ali v enkratnem znesku pred odhodom otroka na letovanje. 

Za varnost otrok in izvajanje programa bo poskrbel strokovno usposobljen kader. V skupinah bo 8 otrok (v vsaki izmeni 35-40 otrok). Vsako izmeno bo spremljala pedagoška vodja in medicinska sestra.

Prijavnice oddajte do 22. 1. 2018 osebno na sedežu Društva prijateljev mladine Sežana, po pošti na naslov (MDPM Sežana, Partizanska cesta 18, 6210 Sežana) ali strokovni delavki vašega otroka v vrtcu. 


 Letovanje za predšolske otroke - Kranjska Gora 2018Medobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -