aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

DOBRODELNI KONCERT Z MODRIJANI

Podjetje Vinakras z.o.o. Sežana je 10.11.2017 v Sežani organiziralo martinovanje s koncertom ansambla Modrijani. Poleg veselega druženja za vse generacije, plesa, glasbenih užitkov in spektakla glasbenikov je bil večer posvečen tudi dobrodelnosti in pomoči mladim.

Vinakras z.o.o. Sežana je namreč del izkupička od prodanih vstopnic namenilo Medobčinskemu društvu prijateljev mladine Sežana za letovanje otrok in mladostnikov. Bon v višini 2.500 € je iz rok direktorja, g. Marijana Colje, prevzela sekretarka društva, ga. Ana Pangos.

Finančne pomoči za letovanje na slovenski obali bodo v naslednjem letu deležni otroci z zdravstvenimi in socialnimi težavami iz občin Sežana, Komen, Divača, Hrpelje-Kozina, Vipava in Miren-Kostanjevica.

Veseli nas, da je skrb za dobrobit otrok naš skupni cilj, zato se člani društva MDPM Sežana zadrugi Vinakras z.o.o. Sežana za darovano pomoč in izkazano podporo prisrčno zahvaljujemo

Za veselo vzdušje se zahvaljujemo tudi članom ansambla Modrijani in obiskovalcem, ki so s svojo prisotnostjo izkazali svojo dobrosrčnost in pripomogli k zbiranju sredstev za cenejše letovanje otrok, kar dokazuje, da s skupnimi močmi zmoremo več.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili del tega večera!


 Dobrodelni koncert z ModrijaniMedobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -