aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

Pojdi z nami na morje!

LETOVANJE V ZAMBRATIJI od 1.7.2017 do 8.7.2017 ZA MALE ŠOLARJE IN OSNOVNOŠOLCE DO 5. RAZREDA

Že prve dni poletnih počitnic, od 1.7.2017 do 8.7.2017, bomo člani Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana organizirali letovanje za male šolarje in osnovnošolce do 5. razreda v počitniškem domu v Zambratiji. Letovali bomo v obnovljeni obmorski vili, ki nudi 130 prenočišč, razpolaga z lastno kuhinjo in ambulanto. Velika jedilnica služi poleg osnovnemu namenu tudi družabnemu programu in je večnamenski prostor z avdio in video opremo z možnostjo organizacije številnih animacij in prireditev za otroke.


Počitniški dom obdaja prostoren park z gozdičkom, zelenicami in igrišči za nogomet, košarko, rokomet, odbojko na mivki in namizni tenis. Športni navdušenci imajo neštete možnosti rekreacije in razvedrila, kdor pa prisega na sprostitev ob knjigi ali klepetu s prijatelji, družabnih igrah in lenarjenju v hladni senci, bo zagotovo prišel na svoj račun. Park z igrišči je  osvetljen tudi v večernih urah, ko so na programu večerne igre, animacije, nastopi, tekmovanja…Počitniški dom razpolaga z urejeno plažo, ki je le minutko oddaljena in ki je primerna za manjše otroke, saj je v bližnjem zalivu mivka. V večernih urah se nam bo prilegel tudi sprehod do Savudrije, Katora ali pa se bomo z vlakcem odpeljali do Umaga.

LETOVANJE V POREČU ZA OSNOVNOŠOLCE OD 6. RAZREDA DALJE IN SREDNJEŠOLCE, VIRC POREČ od 24.7.2017 do 31.7.2017

Vsi otroci ali mladostniki od 5 do 19 let starosti lahko za letovanje na morju koristi zdravstveni regres s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Do zdravstvenega regresa je upravičen otrok oz. mladostnik, ki ima v zdravstveni dokumentaciji zabeleženo, da je bil pogosteje bolan ali hospitaliziran. Zdravstveni predlog lahko pridobite pri otrokovem osebnem zdravniku oz. pediatru. Pravico do zdravstvenega letovanja lahko za letovanje z Medobčinskim društvom prijateljev mladine uveljavljajo otroci in mladostniki s stalnim bivališčem v Občini Sežana, Občini Divača, Občini Hrpelje-Kozina in Občini Komen.

AKTIVNE POČITNICE IN BREZPLAČNO POČITNIŠKO VARSTVO


Počitniško varstvo bo organizirano kot vsako poletje v vseh občinah Krasa in Brkinov v dogovoru in na osnovi potreb in interesov otrok in njihovih staršev.
Da bi lahko pravočasno poskrbeli za organizacijo in izvajanje programa letovanj in počitniškega varstva starše vljudno prosimo, da prijavnice, ki jih bo vsak otrok prejel v osnovni šoli, na sedežu društva ali na internetnih straneh društva, čim prej izpolnite in oddate na sedežu društva ali po pošti.


Informacije o vseh programih dobite na sedežu Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana ali tel. 05 7341486, 05 7301340.

Ko bodo na voljo prijavnice, jih naložimo tudi na spletno stran in vas o tem obvestimo.


 POČITNICE NA MORJUMedobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana (c) 2012   Produkcija - Digital iN -