V praznični december vstopamo polni pričakovanj in dobrih želja. Otroci so še posebej željni druženja z vrstniki, razvedrila, zabave, smeha in igre. Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana vsak december pripravlja pester novoletni program za otroke naše regije. Tudi letos bomo v krajevnih skupnostih Občine Sežana otrokom omogočili ogled gledaliških predstav, animacij in ustvarjalnih delavnic z obiskom dedka Mraza.
Osrednja prireditev bo v Kosovelovem domu Sežana v torek, 27.12.2022 ob 17:00. Ogledali si bomo gledališko predstavo »Radovedni medvedek« v izvedbi Družinskega gledališča Kolenc. Za pravljično vzdušje bodo poskrbele baletke Društva ljubiteljev baletne umetnosti Divača s svojim nastopom iz odlomka baletne predstave Hrestač. Veseli december pa ima tako ime tudi zato, ker nas obiščejo dobri možje. Dedek Mraz je obljubil, da nas ta dan zagotovo obišče.

Vse naše prireditve so brezplačne!

Želimo vam,
da bi vas v novem letu glas srca
še naprej vodil pri iskanju tistega,
kar se z besedami ne da povedati.

Želimo vam,
da bi imeli srečo vedno s seboj,
da bi jo lahko podarili tudi tistim,
ki jo potrebujejo.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana
vam želi vesele praznike in srečno 2022.

Kontakt

MEDOBČINSKO DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE SEŽANA
Bazoviška ulica 11
6210 Sežana

05 / 734 14 86
05 / 730 13 40 

E-pošta: drustvo.prijateljev@siol.net

           

Uspešno delovanje društva omogočajo Občina DivačaObčina Hrpelje-Kozina, Občina Komen in  Občina Sežana, ki prepoznavajo vlogo in pomen naše organizacije in preko skupne Strategije financiranja društev, ki delujejo v javnem interesu zagotavljajo redno financiranje izvajanja programov in nadaljnji razvoj društva.