aktualno o nas kontakti aktivnosti bilo je... fotografije  

LETOVANJA

Letovanja za predšolske otroke

Medobčinsko društvo prijateljev mladine (MDPM) Sežana vsako leto skupaj z enotami Vrtca Sežana pripravlja letovanje za predšolske otroke v Kranjski Gori. Otroci navadno letujejo v treh izmenah, za mnoge od njih so to prve počitnice brez staršev, starih staršev ali drugih družinskih članov, v družbi svojih vrstnikov. Otroci obiščejo Kekčevo deželo, dolino Tamar, imajo krst v reki Pišnici in vožnjo s kočijo. Za letovanja starši lahko uveljavljajo zdravstveni regres.


Kranjska Gora 2013
Kranjska Gora 2012

Letovanja za šolarje

Za šolske otroke MDPM Sežana organiziramo letovanje na morju. Otroci od 1. Do 5. Razreda letujejo v Pacugu, med Fieso in Strunjanom, v senci borovcev. Stavbe, namenjene letovanju so obdane z igrišči, prodnata plaža pa je primerna tudi za najmlajše »plavalce«.  Letovanje poleg  kopanja ponuja tudi številne možnosti vključevanja  zabavni program, poučne delavnice, športne aktivnosti in izlete po slovenski obali.
Mladostniki od 6. Razreda dalje letujejo v Poreču. Mladinski center nudi številne možnosti  za rekreacijo, ustvarjanje, zabavo in druženje z vrstniki iz ostalih krajev po Sloveniji. Mladostniki si večere krajšajo tudi v interni »Virčevi diskoteki«, poletnem kinu, ogledajo pa si tudi okolico Poreča in Limski kanal.Za letovanja starši lahko uveljavljajo zdravstveni regres.


Letovanje 2013 --> Pacug
Letovanje 2012


Warning: mysql_free_result(): 5 is not a valid MySQL result resource in /home/mdpm2017/public_html/aktivnosti.php on line 130

 LetovanjaMedobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Sežana © 2009   Produkcija - Digital iN -